Hozzávalók:
2 egész csirkemell filézve, tetszés szerint szeletelve
10 dkg parmezánsajt, reszelve
2 ek. petrezselyem, finomra vágva
1 ek. oregáno
1 tk. fűszerpaprika
1 ek. fokhagymapor
1/2 tk. őrölt bors
1 t. só
10 dkg vaj
1. Kapcsold be a sütőt 180 fokra!
2. Keverd össze a fűszerbunda hozzávalóit
3. Bélelj ki egy sekély sütőtálat alufóliával.
4. Olvaszd fel a vajat egy lapos tálkában.
5. Minden hússzeletet forgass meg a vajban, majd a fűszeres keverékben.
Majd a bebundázott szeleteket sorakoztasd az előkészített tepsibe.
6. Mehet is a sütőbe a husi, 20-30 perc alatt pirosra, ropogósra sülnek a szeletek
A hagymát felvagdossuk és kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felszeletelt húst is és fűszerezzük. Közben a gombát is megtisztítjuk és felszeleteljük, hozzáöntjük. A tejszínb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet megmossuk, leszárítjuk, és csíkokra vágjuk, majd finomra ledaráljuk. 2. A hagymát megtisztítjuk, és nagyon apróra összevágjuk, vagy a hús után ledaráljuk....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet felkockázom,olajon fehéredésig pirítom. A bunda hozzávalóit egy tálba rakom csomómentesre keverem.A víz menyisége a tojás méretétől függően változhat. Elég sűrű le...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemellet csíkokra vágjuk. Megforgatjuk őket a lisztben. Egy kevés olívaolajon fehéredésig pirítjuk a csirkemellet. Felöntjük a vízzel, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát,...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű