60 dkg málna (fagyasztott is jó hozzá)
2 dl vörösbor
3 dl ToTu tej
fél teáskanál őrölt fahéj
fél teáskanál őrölt szegfűszeg
fél teáskanál őrölt gyömbér
1 vaníliarúd
ízlés szerint eritrit
csipet só
A vörösbort a felhasított vaníliával és a többi fűszerrel felforraljuk, így az alkoholtartalma elpárolog. Kihűtjük és összeturmixoljuk a málnával és a Totu tejjel. Szitán átszűrjük, hogy a magok ne maradjanak a levesben. Jól lehűtve kínáljuk.
http://panitakedvencei.blogspot.hu/2015/07/malna-kremleves-paleo.html
?A narancsok héját lereszeljük, a levüket kifacsarjuk. Én úgy csináltam, hogy a kifacsart levet 100%-os narancslével húztam fel, hogy meglegyen a 400 ml. ?Hozzáadjuk a joghurtot,...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1 liter vízben feltesszük főni a hámozott, szeletekre vágott almát. Beletesszük a fűszereket, a cukrot, és picit megsózzuk. A citrom héját csak addig hagyjuk benne, amíg e...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyűg
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű