.
4 narancsot megpucolunk, a fehér részt nagyjából leszedjük, majd rozmaringgal és 2 dl 100%-os narancslével összeturmixoljuk (darabosra). Közben odateszünk olvadni egy kis vajat kókuszolajjal. Amikor elolvadt, megfuttatunk (2 perc) rajta fokhagymába szúrt szegfűszeget (így lesz tökéletes az ízesítés, nem lesz túl fokhagymás és túl szegfűszeges sem), végül hozzáadjuk a narancspépet és fél dl fehérborban elkevert 1 evőkanál keményítővel behúzzuk
Szafi
Tördeljük bele a csokoládét egy edénybe. Folyamatos keverés mellett forraljuk össze a tejet, a habtejszínt, a vajat és a cukrot.Öntsük a csokoládéra, hagyjuk állni 1-2 percig, vég...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat és az olívaolajat összeolvasztjuk egy lábasban. Rápréseljük a fokhagymát, és megkeverjük. Hozzáöntjük a tejszínt, fűszerezzük (fehér borssal szebb), és ha átmelegedett, bel...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyűelkészítés A hagymát apróra vágjuk, a kaprot szintén. Az olajból és a lisztből világos rántást készítünk. Rádobjuk a hagymát és a kapor 2/3-át. Fél l vízzel felengedjük, beletes...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vizet elkeverjük az ecettel, sóval és cukorral. 2. Hozzáadjuk az olajat és a mustárt, botmixerrel krémesre keverjük. 3. Borssal ízesítjük.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű