csirkemáj
mustár
fokhagyma
majoranna
6 db friss, lehártyázott csirkemájat megszórunk majoránnával, törött borssal és Szafi Fitt kókuszzsírban mindkét oldalát közepes lángon 3-3 percig sütjük. Amikor kész, még forrón ráreszelünk 3 cikkely fokhagymát és átrakjuk egy aprító gépbe. Ízesítjük 1 evőkanál dijoni mustárral és sóval, majd pépesre pürésítjük.
Az apróra kockákra vágott hagymát sárgás színig pirítom egy kanál zsíron v. olajon, majd hozzáadom az ugyancsak apróra vágott gombát. Rászórom a paprikát, majd egy-két keverés után...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sóskalevelekről lehúzom a szárat, a középső fő eret, megmosom, lecsepegtetem. Az zsírt felhevítem és a sóskát jól átdinsztelem rajta. Közben a levelek elsötétülnek és összeesnek....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTegyünk egy nagy teflon serpenyőben a tűzről, és öntsük 4 nagylelkű fülek olívaolaj. Hozzáadjuk a fokhagymát, rázza a serpenyőben körül egy kicsit, és amikor a fokhagyma kezd szín...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA keményítőt, a cukrot és a kakaóport kikeverjük kb. 150 ml tejjel, majd ezt hozzáöntjük a melegedő tejhez, végül forrásig hevítjük. Ekkor levesszük a tűzről és kevergetés mellett...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű