Családireceptkönyv.hu

Gesztenyemártás


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg gesztenye,
1,5 dl húsleves (leveskockából is készülhet),
5 dkg vaj,
1 dl tejszín,
szerecsendió,
só.

Elkészítés:


A gesztenyét megtisztítjuk, a húslevesben puhára főzzük, majd áttörjük. Vajjal, tejszínnel simára keverjük, kevés húslével hígítjuk. Csipetnyi reszelt szerecsendióval és sóval ízesítjük. Párolt vadhúsok, vadszárnyasok mellé tálaljuk.

Gesztenyemártás

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres
chutney,csatni
chutney,csatni

http://gizi-receptjei.blogspot.com/2010/11/lilahagyma-lekvar.html

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Vaníliás almakrém télire
Vaníliás almakrém télire

reszelt almát megfőzzük 3l! Vízben, majd kihűtjük. A pudingot a kétféle cukorral elkeverjük és az almához adjuk és felforraljuk. A forrástól számítva 5 percig főzzük, folyamatosa...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Almaszósz
Almaszósz

Az almákat meghámozva, felkockázva felrakjuk főni. Ha már puhák, levesszük a tűzről, hozzáadjuk a cukrot és a fahéjat majd összepépesítjük.

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Céklakrém tahinivel
Céklakrém tahinivel

A római köményt és a koriandert egy száraz serpenyőben 2-3 perc alatt megpirítjuk, hogy felélesszük az illatanyagokat, majd mozsárban megtörjük. Turmixgépbe etsszük a felkockázott...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk