Hozzávalók:
2 nagy tonhal konzerv
5 evőkanál PRO-PRE Joghurt
1 kávéskanál dijoni mustár
3 evőkanál majonéz
ízlés szerint só és frissen őrült bors
fél citrom leve
A tonhalról öntsd le az olívaolajos levet, villával maszatold bele egy pofás, öblös tálba. Add hozzá a joghurtot, mustárt, majonézt, fűszerezd, majd csöpögtesd bele a citrom levét. Friss pirítóssal vagy baguette-el mennyei étek!
Az almákat meghámozzuk, kimagozzuk, és felkockázzuk. Minél kisebbek, annál rövidebb ideig kell főznünk. Az almalevet, a cukrot és a fahéjruda(ka)t felforraljuk, hogy a cukor elolv...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Put the star anise, coriander seeds, mustard seeds, black peppercorns, and cloves in a small dry pan set over low heat. Toast the spices gently, shaking the pan occasionally, un...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A pörköltet (a szaftjával együtt) daráld le. 2. Add hozzá a többit. 3. A masszát keverd habosra, majd hűvös helyen pihentesd egy fél órát, hogy összeérjenek az ízek.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű