Hozzávalók:
2 nagy tonhal konzerv
5 evőkanál PRO-PRE Joghurt
1 kávéskanál dijoni mustár
3 evőkanál majonéz
ízlés szerint só és frissen őrült bors
fél citrom leve
A tonhalról öntsd le az olívaolajos levet, villával maszatold bele egy pofás, öblös tálba. Add hozzá a joghurtot, mustárt, majonézt, fűszerezd, majd csöpögtesd bele a citrom levét. Friss pirítóssal vagy baguette-el mennyei étek!
Először a chili paprikákat - maggal együtt - egészen apróra vágjuk. Finomra kockázzuk a fokhagymát is. Feltesszük főni egy lábasba a vizet, almaecetet, sót, és a kristálycukrot....
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA paradicsomokat szabadítsd meg a héjuktól, ehhez a legjobb, ha egy percre forró vízbe teszed őket, akkor hamar ledobják. A többieket tisztítsd meg, darabold fel, és tedd egy mély,...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA vajat felolvasztjuk egy lábasban, majd összeforraljuk 2,5 dl narancslével. A maradék narancslével simára keverjük a pudingport, majd a porcukorral együtt a vajas alaphoz adjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA fűszerekből kivonatot készítünk, a fahájat, a szegfűszeget citromkarikával, egy kis reszelt citromhéjjal kevés vízben felforraljuk, leszűrjük. A magozott meggyel, cukorral, vörös...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű