Hozzávalók:
80 dkg fogas
2-3 evőkanál kókuszolaj
törött bors
só
a pesztóhoz:
1 dl olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
1 maréknyi bazsalikomlevél
3 dkg Yungas durvára őrölt hántolt földimandula panír
3 dkg reszelt, éven túl érlelt parmezán
1 teáskanál eritrit
törött bors
só
a körethez:
4 bébicukkini
törött bors
só
A pesztó valamennyi hozzávalóját krémesre turmixoljuk. A halat 4 szeletre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalán átsütjük. A megmosott cukkinit spirálvágóval spagettire vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd a hal sütéséből visszamaradt zsírban 3 perc alatt átpároljuk. Tálaláskor a tányér aljára a cukkini spagetti kerül. Erre tesszük a fogas szeletet, amit végül megkenünk a pesztóval.
A paprikát megmosom és a csumájánál körbe vágom. A darált húst, a rizst és az apróra vágott vöröshagymát 1 tojással és fűszerekkel /só,bors,pirospaprika/ jól összekeverem. A töl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát megtisztítjuk, majd egészben a lábasban felhevített olívaolajra tesszük, és körbeforgatva pirítjuk 2-3 percig. A tüzet mérsékeljük, és a passzírozott paradicsomot a lába...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA száraz kenyeret apró kockára vágjuk. Egy tálban összekeverjük a 4 tojást, a 2 dl tejfölt és a lereszelt mozzarella sajtot, majd beleforgatjuk a kenyeret. Sózzuk, borsozzuk. A m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szikkadt zsemlét tejben beáztatjuk. A vöröshagymát, és a fokhagymát finomra aprítjuk. Az olajon üvegesre pirítjuk a vöröshagymát, és a fokhagymát, majd lehúzzuk a tűzről, é...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű