"Rizi-bizi"
150 g zöldspárga
100 g sárgarépa
50 g vöröshagyma
1cs nocarb rizs
olíva olaj, só, bors
Ellában 1 dl vízen megpároltam GŐZ programon a spárgát. A sárgarépa készen volt már üvegben, hőkezelve.
A konjac rizst 3 órán keresztül forró vízben áztattam.
Mindent összemelegítettem Ellában és kész.
A lisztet a sóval összekeverem majd hozzáadom a tojásokat és annyi vizet, hogy egy könnyen szaggatható tésztát kapjak. Egy nagy fazékban felteszek vizet amibe egy kis sót és olaja...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA krumplit héjában megfőzöm, majd kihűtöm, meghámozom és a reszelő durvább fokán lereszelem. Hagymát aprítok, amit olajban megpirítok, hozzáadom a reszelt krumplit, sózom, borsozom...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűRemek köret grillezett husik mellé, mennyei, kívül ropogós, belül krémes. Egy cseréptálba terítettem nagyszemű sót, csak annyit, ami elfedte az alját. Erre szórtam friss rozmaring...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet a cukorral, a vaníliás cukorral, a sóval, a citrom héjával elkeverjük, feltesszük főni. Eközben a tojásokat felütjük egy tálba és kicsit összekeverjük....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű