"Rizi-bizi"
150 g zöldspárga
100 g sárgarépa
50 g vöröshagyma
1cs nocarb rizs
olíva olaj, só, bors
Ellában 1 dl vízen megpároltam GŐZ programon a spárgát. A sárgarépa készen volt már üvegben, hőkezelve.
A konjac rizst 3 órán keresztül forró vízben áztattam.
Mindent összemelegítettem Ellában és kész.
A rizst alaposan mosd meg, majd kevergetve pirítsd meg kevés olajon. Amikor jól kifehéredik, és szinte átlátszóvá válik, öntsd fel annyi vízzel, hogy bőségesen ellepje, és főzd puh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A burgonyát egyenletes kockákra daraboljuk, és annyi hideg vízben, hogy ellepje - a vizet megsózva -, fedő alatt puhára főzzük. 2. Leszűrjük, tálra helyezzük. 3. Az olva...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megmosom, majd felszeletelem. Sütőpapíros tepsit kicsit kiolajozok, majd szépen elkezdem őket egymás elé sorban felhalmozni több sorba. A tetejére grill zöldség fűsze...
Elkészítési idő: 1-1,5 óra Nehézség: KönnyűA rizst megmosom és a felaprított hagymával és a zsiradékkal megpirítom. A borsót egy kis edényben kb 10 percig előpárolom, majd a pirított rizshez adom, fűszerezem és felöntöm 2...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű