"Rizi-bizi"
150 g zöldspárga
100 g sárgarépa
50 g vöröshagyma
1cs nocarb rizs
olíva olaj, só, bors
Ellában 1 dl vízen megpároltam GŐZ programon a spárgát. A sárgarépa készen volt már üvegben, hőkezelve.
A konjac rizst 3 órán keresztül forró vízben áztattam.
Mindent összemelegítettem Ellában és kész.
A lencsét mossuk át jól, és fél liter vízben tegyük fel a tűzre főni (kb. 10 perc, mert csak félpuha állag kell). Keverjük hozzá a bulgurt, és fedjük le, így együtt puhulnak tov...
Elkészítési idő:A burgonyát meghámozom, zöldségszeletelővel felcsíkozom. A burgonyához adom a karikára vágott újhagymát, a feldarabolt tarját, a tojást, sózom, borsozom, megszórom a liszttel és a...
Elkészítési idő: 30 percA ragu így készült: Hozzávalók: 1 kisebb fej édeskáposzta, 2 szál sárgarépa, fél csomag bacon szalonna, 2 kisebb fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, 2 ek. kacsazsír, só, bors, ca...
Elkészítési idő: