Családireceptkönyv.hu

Spárga pesto (paleo)


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



25 dkg spárga
1 dl olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
1 maréknyi bazsalikomlevél
3 dkg Yungas durvára őrölt hántolt földimandula panír
3 dkg reszelt, éven túl érlelt parmezán
1 teáskanál eritrit
törött bors

Elkészítés:



A megmosott spárgát az alján ívben meghajlítjuk, majd hagyjuk ketté roppanni. A fejes részt lobogó sós, eritrites vízben 5 perc alatt megfőzzük. Leszűrjük, majd a többi hozzávalóval együtt krémesre turmixoljuk. Használhatjuk húsok ízesítésére, tésztákhoz, pizzákhoz.

Trükkök, tippek, praktikák:


Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres
Virsli főzése
Virsli főzése

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Őszibarack fagyi
Őszibarack fagyi

Összefőzzük a barackot a cukorral és citromlével, míg a barack jól meg nem puhul, majd botmixerrel pürésítjük és hagyjuk hűlni. A tejet felforraljuk és takarékra vesszük. A tojás...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Nokedli
Nokedli

Sós, felforrt vízbe beleszaggatom. 5 percig főzöm. Ne álljon a tészta bekeverés után.

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Sajtos krumplis puffancs
Sajtos krumplis puffancs

Elkészítése: A maradék krumplipürét először kikeverem a liszttel, sütőporral. Az egész tojást enyhén felverem. Ezt is jól beledolgozom a krumplis masszába. Végül a lereszelt sajt i...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk