25 dkg spárga
1 dl olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
1 maréknyi bazsalikomlevél
3 dkg Yungas durvára őrölt hántolt földimandula panír
3 dkg reszelt, éven túl érlelt parmezán
1 teáskanál eritrit
törött bors
só
A megmosott spárgát az alján ívben meghajlítjuk, majd hagyjuk ketté roppanni. A fejes részt lobogó sós, eritrites vízben 5 perc alatt megfőzzük. Leszűrjük, majd a többi hozzávalóval együtt krémesre turmixoljuk. Használhatjuk húsok ízesítésére, tésztákhoz, pizzákhoz.
A cukkinit megtisztítom, és kevés vízben főni teszem. A kókusztejszínt 3 evőkanál olajjal és a 20 g zselatinnal összemelegítem, majd a turmixba öntöm. Bele mérem az ecetet és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű25 dkg darált vagy nem darált mákot szórj turmixgépbe Önts hozzá 4-5 dl vizet, és turmixold addig, amíg viszonylag egynemű “tejjé” össze nem áll Hozzákeverhetsz 2-3 evőkanál erit...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEzeket össze kell turmixolni, mindkettőt héjastól és ezt kell a vízzel felönteni, majd forráspontig felmelegíteni(amíg gyöngyözik). Hagyni kell kihűlni és utána leszűrni. Ebből ke...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű#1 Ne olajon dinszteld meg a hagymát! Hát akkor min? Vízen!!! Ennyire egyszerű és mennyivel olcsóbb is! A hagyma vízen történő megdinsztelésével még édesebbé is válik a hagyma!...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű