300g Keltes élmény gluténmentes paleo lisztkeverék
5tojás
30ml citromlé
80ml víz
A darálthúsos töltelék
kb 50dkg darált hús
1 fej hagyma
2 cikk fokhagyma
vaj vagy kacsazsír 2 ek
só, bors
1 bio paradicsompüré (kb 80g)
A hozzávalókat összedolgozzuk, 20 percig hideg helyen pihentetjük! Majd ketté osztjuk, hosszúkás alakúra sodorjuk, a képek alapján, a kiválasztott töltelékkel megtöltjük. 180 fokon 35-40 percig sütjük.
A zsiradékon lepirítjuk a hagymát, fokhagymát, hozzáadjuk a darálthúst, sózzuk, borsozzuk. A paradicsompürét is hozzáadjuk. Mikor finom, csillogós, krémes állagot kap a darálthúsos alap, akkor jó. Cheddar sajttal, paradicsommal vegyítve megtöltjük a csónakokat.
lovelypaleoinspiration.blog
4 nagy darab krumplit megpucoltam majd sós vízben megfőztem....leszűrtem és krumpli nyomón átnyomtam összekevertem 1 evőkanál olajjal és hagytam kihűlni.....mikor kihűlt hozzáadtam...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A túrót krumplinyomóval áttörjük. 2. A mazsolát forró vízzel leöblítjük, a citrom héját lereszeljük. 3. A túrót a liszttel, 1 egész tojással és 1 tojássárgájával, 1 mk sóval,...
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: KözepesEgy dupla aljú lábasban vagy wok serpenyőben egy kis olajon megsütjük a felszeletelt gombát. Hozzátesszük a paradicsompürét és átpirítjuk. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, íze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű