300g Keltes élmény gluténmentes paleo lisztkeverék
5tojás
30ml citromlé
80ml víz
A darálthúsos töltelék
kb 50dkg darált hús
1 fej hagyma
2 cikk fokhagyma
vaj vagy kacsazsír 2 ek
só, bors
1 bio paradicsompüré (kb 80g)
A hozzávalókat összedolgozzuk, 20 percig hideg helyen pihentetjük! Majd ketté osztjuk, hosszúkás alakúra sodorjuk, a képek alapján, a kiválasztott töltelékkel megtöltjük. 180 fokon 35-40 percig sütjük.
A zsiradékon lepirítjuk a hagymát, fokhagymát, hozzáadjuk a darálthúst, sózzuk, borsozzuk. A paradicsompürét is hozzáadjuk. Mikor finom, csillogós, krémes állagot kap a darálthúsos alap, akkor jó. Cheddar sajttal, paradicsommal vegyítve megtöltjük a csónakokat.
lovelypaleoinspiration.blog
A tésztát forró, sós vízben kifőzzük. A hagymát és a fokhagymát felaprítjuk, egy serpenyőben felforrósítjuk az oliva olajat, majd a hagymákat üvegesre pirítjuk. Beletesszük a paraj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szerző kézzel készíti a tésztát. A lisztet átszitálja, elkeveri benne a sót és a cukrot. A munkafelületre önti, közepébe mélyedést készít, ide teszi a puha vajat, a tojást és a t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit meghámozzuk, kockára vágjuk. Olajon megfuttatjuk a hagymát, majd megszórjuk pirospaprikával, hozzáadom a krumplit, összekeverem, felöntöm vízzel. Sózom, borsozom, puhára...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűPörköltet készítünk,ha kellően fűszerezzük és ha kész,szűrővel leszűrjük,a levét félre tesszük.A burgonyát kockára vágva megfőzzük, majd a vizet leöntjük róla, és hűlni hagyjuk. Át...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű