Hozzávalók:
50 g Szafi Fitt zöldbanánliszt
60 g Szafi Fitt szénhidrát csökkentő lisztkeverék
3 g Szafi Fitt himalája só
késhegynyi, őrölt kömény
2 db tojás
4 db tojásfehérje (127 g)
80 g víz
A száraz anyagokat összekeverjük és hozzáadjuk a folyékony anyagok keverékét.
Pár percig pihentetjük a tésztát, bambuszrostlisztes felületen átgyúrjuk, majd egy 35 cm széles körlapot nyújtunk belőle.
6 egyenlő cikkre vágjuk és feltekerjük, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
Előmelegített 180 fokos, légkeveréses sütőben 32 percig kell sütni.
Tápértékei darabonként:
68,2 kcal
5 g fehérje
1,8 g zsír
7,4 g ch
Az élesztőt a langyos cukros vízben felfuttatjuk, közben összekészítjük a száraz hozzávalókat. A hozzávalókat jól kikavarjuk, az olajat utoljára tegyük hozzá, azzal is egyneművé k...
Elkészítési idő: 1-1,5óra Nehézség: Könnyű. a hozzávalókat kimérjük egy tálban. Az élesztőt nem kell külön felfuttatni. Apránként adagolva a langyos vizet rugalmas tésztát dagasztunk. Ha összeállt, fél órára pihenni hagyju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a dagasztógép táljába mértem, hozzáadtam a sót, cukrot, tojást, élesztőt, az olvasztott vajat és a langyos tejet is, majd bekapcsoltam a gépet és hagytam dolgozni. Kb.6-8...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA hozzávalókat bedagasztom, majd kelesztőtálban duplájára kelesztem. A megkelt tésztát kettéveszem , majd egyenként 2-3 mm vastagra nyújtom. Bármilyen töltelékkel megtöltöm, majd f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű