1 evőkanál zsályalevél,
1 evőkanál levendula,
1 evőkanál rozmaringlevél,
½ teáskanál kakukkfű,
½ teáskanál bors,
450 ml almaecet.
A gyógynövényeket tegyük egy befőttesüvegbe, majd öntsük fel a felmelegített almaecettel. Fedjük le. Vigyázzunk, hogy a keverék fémmel ne érintkezzen. Hagyjuk négy hétig állni, majd szűrjük le, és az ecetet tároljuk hűvös, sötét helyen.
Eine wirklich große Zwiebel (oder 2 normale) fein hacken und die Zwiebeln bei mittlerer Hitze in etwas Öl braten bis sie leicht braun werden. Den Schinken dazugeben und kurz mitbra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást,a tejet és a sót összekeverjük,utána adagoljuk hozzá a lisztet,amíg sűrű tésztát kapunk. Végül a szódát adjuk hozzá, amíg jó híg palacsinta tésztát kapunk. Palacsintasüt...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű---A tököt alaposan megmossuk, kikanalazzuk a magját és feldaraboljuk. ----A tepsibe alufóliát vagy sütőpapírt teszünk, hogy a tökről lecsurgó méz ne égjen bele a tepsibe. --Elhe...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűElőször a gombát alaposan átmossuk, majd vékonyra szeleteljük. 2 A vöröshagymát finomra aprítjuk, és a felhevített olajon kissé megpirítjuk. 3 Aztán rádobjuk a felszeletelt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű