2 fej vörös hagyma
só
vegeta
2 -tojás
80 dkg csiperke gomba
50 dkg liszt
500 ml tejföl
2 db paradicsom
1 csomag petrezselyem zöld
0,5 liter olaj
őrölt piros paprika
2 db zöldpaprika
bors
Hagymát megpucoljuk, lereszeljük. A hagymát olajon pirítjuk. Ez alatt a gombát megpucoljuk, a felvágott paradicsomot meg kell hámozni- a paprikát hozzáadva belerakjuk a gombát a hagymára, megszórjuk liszttel, piros paprikával.
Bekeverjük, a nokedli tésztáját- jól ki kell keverni- szaggatóval kiszaggatjuk. Tálaljuk kicsi tejföllel és petrezselyem zöldjével és nokedlivel. Teflon lábasban készítjük
Az epret a porcukorral leturmixolom, szűrőn áttöröm, hogy ne legyen benne mag. A tejszínt habbá verem, összekeverem az eperrel és a mascarpone-val. Mehet a fagyasztóba, majd olvasz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát 1 fej hagymával feltettem kevés vízben főni-párolódni, sóztam, borsoztam, majd amikor puhára főtt hozzáadtam a paradicsomlevet és az édesítőt . Tökéletes rántás nélkül...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűEgy kis lábasban összekeverjük a keményítőt a hideg tejjel, hozzáadjuk a tejszínt és a margarint, majd elkezdjük felforralni lassú tűzön, folyamatosan kevergetve, nehogy összecsomó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPaprika, paradicsom egy aprítóba szétvágva, vagy ledarálva... hozzá a só... mehet üvegekbe... nem semmi tartósító a só az tartósít... csak egy tanács kesztyűbe javasolt készíteni..
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű