1 kg padlizsán
2 közepes fej vöröshagyma
150 ml napraforgó olaj
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
A padlizsánt mossuk, szárazra töröljük, majd elfelezzük. A vágott felülettel lefelé egy tepsibe rakjuk.
Előmelegített sütőbe toljuk, és megsütjük.
A sütőből kivesszük, majd a padlizsán husát egy kanál segítségével kikaparjuk. Egy szűrőbe rakjuk, és kb. 1 órát hagyjuk szűrődni.
A hagymát apróra vágjuk, majd egy kis olajban üvegesre dinszteljük.
A padlizsánt és a hagymát botmixerrel pürésítjük, majd apránként hozzákeverjük az olajat. Sóval, borssal fűszerezzük.
Előkészítés: A zellert alaposan megmossuk, sós vízben-egészben megfőzzük. Elkészítés: A zellert meghámozzuk, karikákra vágjuk. Befűszerezzük, ételízesítővel, sóval,,borssal. Hagyj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA hozzávalókat felaprítjuk, összekeverjük. Egy hosszúkás kenyérformát vagy kis kör kapcsos formát kibélelünk sütőpapírral, kiolajozzuk, belenyomkodjuk a masszát és közepes lángon 4...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször is mindent feldarabolok nagyjából egyforma darabokra; a bébikukoricát, az újhagymát (zöldjével együtt), a cukorborsót a felhevitett wokban elkezdem pirítani az olivaolajon....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A camembert belső csomagolását eltávolítjuk, visszatesszük a fadobozba és a tetejét 5-6 helyen egy kés hegyével megszurkáljuk. Az így képzett kis nyílásokba betűzdeljük a rozmar...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű