Almás-sajtos csirke recept
Hány személyre: 4
» 2 db csirkemell filé
» 3 db alma
» 20 dkg karaván sajt
» 10 dkg angol szalonna
» 2 dl tejföl
» só,bors,liszt
A csirke melleket szeletekre vágjuk,majd negyedeljük.
A szalonna szeleteket tűz álló edény aljára fektetjük és rá rakjuk a kissé ki veregetett, sóval borssal meg szórt és lisztbe forgatott hús szeleteket. A z almát káposzta reszelőn a húsra reszeljük! A sajtot le reszeljük és az almára szórjuk. Végül az egészet tejföllel meg locsoljuk.
Közepes lángon meg sütjük és forrón tálaljuk!
Megmossuk a csirkemell filét, felkockázzuk, majd hagyjuk, hogy jól lecsepegjen a víz . A karalábét megpucoljuk , felkockázzuk, úgyszintén apróra vágjuk a megpucolt hagymát is. Eg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítjük a húst. Megdinszteljük a hagymát. Rátesszük a húst a hagymára sózzuk borsozzuk, és fehéredésig dinszteljük a húst.15-20 perc. Rátesszük a piros paprikát, 1 dl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA páchoz a borókabogyót, mustármagot, rozmaringos, mustármagot, borsot mozsárban kicsit összedolgozzuk, vagy nagy késsel összenyomjuk, fokhagymát szintén. Serpenyőben megforrósítju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pulykaszeleteket besózzuk, és legalább 1 órát hagyjuk állni. Amíg áll a hús, lereszeljük a sajtot, a májakat pedig késsel lekaparjuk. A sajt felét a májjal összekeverjük, sóval...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes