6 db alsó csirkecomb, 1 fej vöröshagyma, só, bors, őrölt pirospaprika, zsír, tejföl, liszt
Az apróra vágott hagymát a zsíron üvegesre pirítom. Ráteszem a piros paprikát. Megkeverem, mielőtt odakapna.
Felöntöm annyi vízzel, hogy ízesíteni tudjam.
Hozzáadom a combokat és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje.
Puhára főzöm (1h).
Tejföllel, vízzel és lisztel behabarom.
Hagyom felforrni majd elzárom a tüzet.
Ha kell, utána ízesítem.
Köretként nokedlivel, vagy főtt tésztával tálalom.
A szeletelt sertéskarajt középen kettévágjuk, de nem vágjuk át teljesen. Pillangó módra kettéhajtjuk és enyhén kiklopfoljuk. Megsózzuk mindkét oldalán, majd a szeleteket egymásra...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűA mexikói zöldségkeveréket a MAGGI Szárnyashúsleves kockával ízesített vízben megfőzzük, majd kihűtjük. Az uborkát és a paprikát kockára vágjuk, a szeletelt csirkemellet MAGGI Ízv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olaj felén megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a zöldborsót és a felkockázott gombat. Megszórjuk ételízesítővel, pár percig erős tűzön pirítjuk, majd...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkemelleket vékonyra verem, kevés sóval, borssal meghintem, majd megkenem a pestóval. Feltekerem és szeletelt baconbe csomagolom. Jénai edénybe teszem, öntök alá egy kis pohár...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű