Hozzávalók:
80 dkg reszelt alma, 5 dl víz, 6-8 evőkanál cukor, 2 csomag citrom pudingpor, 3-4 evőkanál rum ill. rumaroma, 1 doboz babapiskóta
A 2 csomag pudingport 1 dl vízzel mix-fixben elkeverjük. Az almát 4 dl vízben a cukorral megpároljuk (10-15 perc). Ha puha, hozzákeverjük az oldott pudingot. Jól összekeverjük és a desszertgyűrű formába öntjük. Rummal meglocsolt babapiskóta darabokat is rakhatunk bele, amikor kiöntjük a desszertes formába, így még finomabb és gazdagabb desszertet kapunk. Másnap borítjuk ki.
A kókuszreszeléket, a tejport és a sűrített tejet összekevertem, ketté vettem, majd az egyik részbe 1 ek. kakaóport tettem. Mindkét színű részt 4 felé vágtam, vékonyra kisodortam,...
Elkészítési idő: 1/2 Nehézség: KönnyűA felsorolás sorrendjében mindent összekeverünk. Az almát nagy lyukú reszelőn reszeljük le, és úgy keverjük bele. A tésztát kivajazott, lisztezett (vagy sütőpapírral bélelt) for...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat a cukorral habosra keverjük, beletesszük a többi hozzávalókat a megadott sorrendben. Egy sütőformát kivajazunk, kilisztezünk, beleöntjük a tésztát és beleszórjuk a rib...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások sárgáját keverjük jó habosra a porcukorral, majd állandó keverés mellett csorgassuk hozzá az olajat. A lisztet keverjük össze a sütőporral és a kakaóval, majd szitáljuk h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű