150 g natúr joghurt
100 g zabpehelyliszt
100 g kókuszreszelék
2 db tojás
5 dkg olvasztott kókuszzsír (vagy vaj)
sütőpor
vanília aroma ( vagy vaníliás cukor)
2 ek stivia ( vagy 10 dkg cukor)
1. A joghurtot simára keverjük a tojással és az olvasztott kókuszzsírral.
2. Egy másik tálban összekeverjük a száraz hozzávalókat, majd a joghurtos masszához öntjük.
3. A masszát muffin formákba adagoljuk és 180 fokra előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.
Egy adagból 9-10 db muffin jön ki.
A recept tetszés szerint variálható.
A tejjel (fokozatos adagolás mellett) elkeverjük a vaníliás krémport, a lisztet és a cukrot. Àllandó keverés mellett felforraljuk, forrás után pár percig fözzük. A tojásfehérjét...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tojássárgáját habosra verjük, majd hozzáadjuk a diót, a mákot, a sütőport, a mézet és a xilitetet, majd alaposan összekeverjük. Az almát meghámozzuk, lereszeljük, és hőálló edé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTűzálló lábasban meglangyosítok kb fél db tejet 1 teáskanál kristálycukorral. Belemorzsolom az élesztőt. Hagyom felfutni. Közben kimérem és átszitálom a lisztet, elkeverem benne a...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Az almát reszeljük le, a banánt pedig pépesítsük. 2. A datolyákat áztassuk legalább 2 órán át, majd turmixoljuk krémesre. 3. A datolyakrémhez és a pépesített gyümölcsökhöz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű