13 dkg fehér csokoládé
3 db tojás
13 dkg krémsajt
1. Olvaszd fel kíméletesen a csokoládét vízfürdő fölött vagy mikrohullámú sütőben.
2. Forgasd bele a krémsajtot és addig keverd, amíg egyenletes állagú lesz.
3. Válaszd szét a tojásokat és a sárgáját keverd a krémhez.
4. Verd fel a tojásfehérjét, ezt is keverd az imént elkészített masszához. Ettől lesz extra puha.
5. Három bögrét bélelj ki sütőpapírral, majd töltsd bele a sajttorta tésztát.
6. Helyezd a bögréket egy tepsire, önts melléjük egy pohár vizet.
7. 160 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc lesz kész.
Ha kihűlt, a papírral óvatosan kiemelheted a sütit.
A tejbegrízt megfőzzük a tűzről levéve a vajat, citromhéjat, citromlevet, egy evőkanál baracklekvárt és a túrót hozzákeverjük, valamint a tojás sárgáját. A fehérjét kevés cukorral...
Elkészítési idő: 30 percA túrót és a vaníliacukrot simára dolgozzuk. A habtejszínt habbá verjük és hozzáadjuk a cukros túróhoz. A megmosott és lecsepegtetett epret feldaraboljuk, majd a porcukorral együ...
Elkészítési idő:1. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra (légkeverésest 160 fokra), és béleld ki sütőpapírral a tepsijeidet. 2. A vajat keverd ki gépben habosra a cukorral. 3. Add hozzá egyenként a to...
Elkészítési idő: 30 perc