2 vaníliás pudingpor
8 dl tej
6 evőkanál cukor
6 dl habtejszín
10 dkg kakaós keksz
10 dkg vaníliás keksz
8 evőkanál cappucinó
A pudinghoz hozzáadjuk a cukrot, felöntjük a tejjel és a megszokott módon megfőzzük. Kevesebb tejet használunk hozzá, így még vaníliásabb lesz az íze. Közben felverjük a habot. A pudingot kihűtjük és összekeverjük a habbal. A felét egy sütőformába öntjük. A csokoládés kekszet darabokra törjük és meglocsoljuk a cappucinóval, majd ráhalmozzuk a krémre. Így megpuhul és nagyon finom lesz. A maradék krémet is ráhalmozzuk. A vaníliás kekszet összetörjük és megszórjuk vele a süteményt, hűtőbe tesszük és hidegen tálaljuk.
Elkészítése: Tálba tesszük a hozzávalókat és robotgéppel összedolgozzuk, ha a tészta sűrűvé vált kivajazott sütőformába öntjük és 180 fokon 40 percen át sütjük. Hagyjuk kihűlni,...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz alap hozzávalóit összekeverjük, és olyan masszát gyúrunk belőle, amit aztán ki tudunk sodorni 4-5 milliméter vastag, nyolc centiméter széles téglalappá. Ha túl lágy, tegyünk hoz...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA leveles tésztát elfelezzük, külön- külön tepsi hátoldalán megsütjük. Az egyiket négyzetekre vágjuk, majd még átlósan el is felezzük őket. Az egyben maradt lapra rákenjük az aláb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPiskóta A tojásfehérjéket a sóval, a cukorral kemény habbá verjük, majd hozzákeverjük a mákos-lisztes, szódabikarbónás-sütőporos keveréket. 20×30 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű