50 dkg apró parázsburgonya
2 db cukkini
2 db sárgarépa
3 db kápia paprika
3 nagy lilahagyma
40 dkg csiperke gomba
3-4 gerezd fokhagyma
1 kg csirkehús (comb, szárny, mell vegyesen)
Ízlés szerinti fűszerkeverék
A csirkehúst megmossuk, és ízlés szerint befűszerezzük. (használhatunk fűszersót, de akár pácot is, melybe előző nap célszerű bepácolni)
A zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk, vegyes fűszerekkel megszórjuk és egyenletesen egy tepsibe terítjük.
Erre rakjuk a fűszerezett csirkehúst, majd lefedjük alufóliával, és 200 fokra előmelegített sütőben, légkeveréssel kb. másfél órát sütjük, majd fólia nélkül, addig amíg elpárolog a leve.
Jó étvágyat kívánok!
A hagymát egy kevés kókuszolajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felkockázott csirkemellet, sózzuk, borsozzuk. Amikor kifehéredik hozzáadjuk a mirelit zöldségkeveréket, a bulgurt, fe...
Elkészítési idő:1. lépés A csirkemellet szeletekre vágjuk és a fűszerkeverékkel megszórjuk. 2. lépés Egy kis olajban megsütjük a csirkemellet 3. lépés Egy edény aljába rakunk egy kis lecsót m...
Elkészítési idő: 1 óraA krumplit előző este héjában megfőztem. A csirkemellet csíkokra vágtam, sült csirke fűszersót és a gerezd préselt fokhagymát rátettem, majd felöntöttem a 0,3 dl tejjel. Ezt elő...
Elkészítési idő: 1 óra