50 dkg apró parázsburgonya
2 db cukkini
2 db sárgarépa
3 db kápia paprika
3 nagy lilahagyma
40 dkg csiperke gomba
3-4 gerezd fokhagyma
1 kg csirkehús (comb, szárny, mell vegyesen)
Ízlés szerinti fűszerkeverék
A csirkehúst megmossuk, és ízlés szerint befűszerezzük. (használhatunk fűszersót, de akár pácot is, melybe előző nap célszerű bepácolni)
A zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk, vegyes fűszerekkel megszórjuk és egyenletesen egy tepsibe terítjük.
Erre rakjuk a fűszerezett csirkehúst, majd lefedjük alufóliával, és 200 fokra előmelegített sütőben, légkeveréssel kb. másfél órát sütjük, majd fólia nélkül, addig amíg elpárolog a leve.
Jó étvágyat kívánok!
A borsót és a répát sós vízben megfőzzük. A hagymát felaprítjuk, egy kis zsiradékon megdinszteljük a gombával (ha frisset veszünk akkor szeleteljük fel). Egy másik serpenyőben kev...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA csirkemell szeleteket alaposan megtisztítjuk, kicsit lecsöpögtetjük, vékonyra klopfoljuk. Meghintjük sóval és grill fűszerkeverékkel. Egy serpenyőben 3-4 evőkanál olajat hevít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt a maximum hőfokra. Pirítsuk meg egy serpenyőben, olívaolajon a zsályát és 6 apróra vágott szalonnacsíkot. Aprítsunk fel 2 gerezd fokhagymát, 1 hagymát, a z...
Elkészítési idő: 8 óra Nehézség: Nehéz