50 dkg apró parázsburgonya
2 db cukkini
2 db sárgarépa
3 db kápia paprika
3 nagy lilahagyma
40 dkg csiperke gomba
3-4 gerezd fokhagyma
1 kg csirkehús (comb, szárny, mell vegyesen)
Ízlés szerinti fűszerkeverék
A csirkehúst megmossuk, és ízlés szerint befűszerezzük. (használhatunk fűszersót, de akár pácot is, melybe előző nap célszerű bepácolni)
A zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk, vegyes fűszerekkel megszórjuk és egyenletesen egy tepsibe terítjük.
Erre rakjuk a fűszerezett csirkehúst, majd lefedjük alufóliával, és 200 fokra előmelegített sütőben, légkeveréssel kb. másfél órát sütjük, majd fólia nélkül, addig amíg elpárolog a leve.
Jó étvágyat kívánok!
A csirkemellet kockákra vágjuk, veszünk egy tálat, amiben összedolgozzuk a bunda hozzávalóit, majd a húsdarabokat beleforgatjuk ebbe a masszába. A máz alapanyagait összekeverjük, k...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA csirkemellet felcsíkozzuk, gyros fűszerkeverékkel elkeverjük, hagyjuk egy órát állni. Majd kevés olajon megpirítjuk a húst. A zöldségeket vékonyra felszeleteljük. A hasábburgonyá...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA krumplit megtizstítom, majd enyhe sós vízbe fölrakom főni, vigyázva, hogy ne főjön szét. Amikor megfőtt a krumpli, leszűröm és elkészítem rá a petrezselymes hagymás zsírt: felo...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA húst apró kockákra vágjuk. A hagymát megpucoljuk, és negyedbe, majd pedig szeletekre vágjuk (nem kell aprónak lennie). Az ananászt, ha nem konzervet használunk, vagy ha szeletelt...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Közepes