1 kg sertés comb
1 fej vöröshagyma
1 kávéskanál majoranna
só,törött bors ízlés szerint
1 kanál mustár
1 dl tejföl
1 mokkáskanál pirospaprika
kis étolaj
A húst csíkokra vágjuk,a hagymát finomra vágjuk.
A hagymát megpároljuk kis olajon ,rádobjuk a csíkokra vágott húst, takaréklángon pároljuk fedő alatt,míg kiereszti a levét,akkor befűszerezzük a sóval,borssal,vegetával,majorannával.Ha szükséges párolás közben pótoljuk a vizet.Ha megpárolódott a hús,félrehúzzuk,beletesszük a pirospaprikát.Tejfölös habarást készítünk a mustárral,majd összekeverjük, összeforraljuk Galuskával vagy tésztával tálaljuk..A mustártól pikáns és egyedi íze lesz
Készítsd el a szendvicskrémet. Főzd a tojásokat lobogó, forró vízben kb. 5 percig, majd hűtsd ki, és pucold meg őket. Utána tedd mindkettőt egy aprító- vagy turmixgépbe a mustárr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy nagy tálba tesszük a darált húst, a lisztet, a frissen aprított petrezselymet és a tojást. 2. Sózzuk-borsozzuk, majd hozzáadjuk a lereszelt gombát. 3. Az egészet gyúr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.A szűzpecsenyét megmossuk és másfél centi vastag szeletekre vágjuk, majd fűszerezzük sóval, borssal. 2. A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk. 3....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst, a kinyomkodott kenyeret, a zúzott fokhagymát és a tojásokat egy tálba tesszük, összekeverjük. A paprikát nagyon apróra vágjuk és belekeverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű