60 dkg csirkemáj
4 ek mustár
4 ek olívaolaj (vagy napraforgó olaj)
bors ízlés szerint (frissen őrölt)
1 tk majoranna
1 tk borsikafű
0.5 tk bazsalikom
A májakat egy tűzálló tálba helyezzük, szorosan egymás mellé.
A mustárt, az étolajat és a fűszereket jól eldolgozzuk egy tálban, majd rákenjük a májra. Sózni nem kell, ill. nem szabad.
Kb. 20 perc alatt a sütőben készre sütjük (amíg meg nem pirul kissé a teteje). Ne süssük túl, mert a máj kiszáradhat, akkor finom, ha jó szaftos.
MInden bele a tepsibe. A hús fűszerezve, a többi sózva. A sütőtök fontos, a többi variálható.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA melleket alaposan megtisztítjuk, és hosszában kettévágjuk. A fokhagymákat összezúzzuk és bedörzsöljük vele a melleket. Meghintjük sóval, borssal. Egy edénykébe rakjuk és felön...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsokat besózom, borsozom, majd a szeletek közepére 1-1 kockasajtot teszek. Becsomagolom a húsba, hogy lehetőleg ne látszódjon ki. A kis csomagokat betekerem 1-1 szelet baconnel....
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: Könnyű