Családireceptkönyv.hu

Svéd csalamádé


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4kg uborka
1 kg hagyma vékonyra szeletelve
3 dl víz
4 dl 10%-os ecet
1dl só
8dl cukor
6-7 babérlevél
1 ek mustármag
1 ek natrium-benzoát.

Elkészítés:


Egy napig állni hagyjuk, majd üvegekbe merjük és a saját levével felöntjük.

Svéd csalamádé

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Svéd uborkasaláta
Svéd uborkasaláta

Az uborkát alaposan megmossuk, mindkét végét levágjuk, (érdemes megnyalni, nehogy keserű legyen...rossz meglepetés lenne :( ) a hagymát megtisztítjuk. Reszelőn vagy konyhai robot...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mentett
Dobálós savanyúság cseréphordóba
Dobálós savanyúság cseréphordóba

Minden zöldség folyamatosan belerakható. Hagyma apró egészbe,uborka,zöld paradicsom,karfiol rózsákra szedve,sárgarépa szeletelve,almapaprika.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Detty
Rázott savanyú
Rázott savanyú

A paprikát, paradicsomot, uborkát, káposztát hagymát szép vékonyra felszeleteljük, rászórjuk a sót, cukrot, szalicilt, meglocsoljuk az ecettel. Az egészet jól összekeverjük, és 2 n...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk