1,5 dl vizet felforralni 15 dkg margarin a, egy csipetnyi só és cukorral. Amikor forr beletenni 15 dkg lisztet és addig főzzük amíg elválik a lábas falától. Ha kihűlt 4db tojást egyenként belekeverünk. Nyomozsákkal kis halmokat nyomunk a kivajazott tepsibe és legkeveréssel 220 fokon kb. 20 percig sütjük. A sütőt nem szabad kinyitni a sütés után 15 percig. Vanília krém: 4 tojás sárgáját kikeverni 10dkg cukorral, majd 6 dkg liszttel tovább keverjük. Lassanként hozzáadunk 4 dl tejet, majd állandó keverés mellett sűrűre főzzük. 3 dl tejszínt kemény habbá verünk 2 tejszínszilárditóval. Ketté vágom a tésztát és megtöltöm először a vaníliás krémmel majd a tejszínnel.
A tepsit (25*37-es) sütőpapírral kibéleljük. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A cukrot a tojássárgákkal, vízzel jó habosra felverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a tojáso...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesMindent összegyúrunk,mikor össze áll,három részre osztjuk és sodorjuk Krém: 3 dl tejben egy csomag vaníliás pudingport megfőzünk,a szokásos módon. A puding porhoz 1 evőkanál kuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztának valókból sütöttem egy piskótát. A pudingporokat a tejben megfőztem jó keményre, cukroztam és hagytam hűlni. A vajat és a cukrot habosra kevertem és hozzákevertem a m...
Elkészítési idő: 2-óra Nehézség: KözepesElkészítés: A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tojások sárgáját a cukorral habosra verjük, tovább keverve a robotgéppel, belekeverjük az olvasztott vajat, majd a sütőporral, kak...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz