9 dkg ráma (vagy vaj),
12 dkg porcukor
1,5 ek. tej
3 púpos ek. Csokis pudingpor (főzős)
1,5 ek kakaópor (nem instant, hagyományos)
Gőz fölött összekeverem, s mehet a sütire.
De ne tedd hűtőbe, amíg nem szilárdul meg.
Van aki pici rumaromát is tesz bele, s van aki olajat tesz a ráma helyett, h fényesebb legyen.
Én mindig az eredeti verziót csináltam.
A hozzávalókat egy tálba tesszük és robotgéppel összekeverjük, amikor a tészta már krémes és csomómentes, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. 180 fokos sütőben 35-40 percen át sütj...
Elkészítési idő:Így készítsd el a tökéletes csokimázat Karácsonyi csoki házilag A vízből 1 evőkanálnyit tégy félre. A többihez keverd a kakaóport, a tejszínt és a cukrot. Lassú tűzön, nagyjá...
Elkészítési idő:A babapiskóták felét lekapcsolható oldalú sütőformába rakjuk, minél szorosabban és kanalazunk rá néhány evőkanál kávét. A mascarponét, a cukrot, a joghurtot és a vaníliás cukrot kr...
Elkészítési idő: