9 dkg ráma (vagy vaj),
12 dkg porcukor
1,5 ek. tej
3 púpos ek. Csokis pudingpor (főzős)
1,5 ek kakaópor (nem instant, hagyományos)
Gőz fölött összekeverem, s mehet a sütire.
De ne tedd hűtőbe, amíg nem szilárdul meg.
Van aki pici rumaromát is tesz bele, s van aki olajat tesz a ráma helyett, h fényesebb legyen.
Én mindig az eredeti verziót csináltam.
Tepsi alját ( 30*22cm ) kirakjuk a keksszel és a következő krémet tesszük rá : Krém : A pudingport, a zselatint, a tojások sárgáját, a cukrot, a lisztet egy kevés tejjel csomóm...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgabarackot kevés vízzel leturmixoljuk. Beleöntjük egy fazékba, felöntjük vízzel, hogy hígabb legyen. Ízesítjük cukorral, fahéjjal és felforraljuk. a vaníliás pudingport elkeve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojássárgájából és az olajból turmixgépben majonézt keverünk. Hozzáadjuk a felaprított újhagymát, fokhagymát,avokádót, korianderzöldet, citromlevet, sót, borsot, és sűrű péppé...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű