4 tojás
1 dl tej
1 dl kókusztej
2 dl szódavíz
csipetnyi só
1 evőkanál erytrit/1,5 evőkanál szőlőcukor
2 evőkanál olaj (+a sütéshez)
20 dkg rizsliszt
A rizsliszthez, az erytrithez/szőlőcukorhoz és a sóhoz keverjük habverővel a tojásokat egyesével, majd szép lassan a többi folyékony hozzávalót is.
Beolajozott forró serpenyőben sütjük.
Ne legyenek túl vékonyak, de túl vastagok sem, csak amennyit körbe lehet forgatni nyersen a serpenyőben úgy, hogy beterítse.
Albusurile cu un praf de sare le batem spuma tare, apoi adaugam zaharul si continuam sa batem pana obtinem o bezea tare. Peste ele adaugam zeama de la o lamaie si galbenusurile ame...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat középkeménységűre jól összegyúrni, majd egy órát pihentetjük kelni hagyjuk Két részre osztjuk és mindkettőt megfonjuk (4-es fonással jól mutat) Zsírozott liszte...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesKézi habverővel csomómentesre keverjük, formákba öntjük (nekem régi sütőm van, így én 3-as fokozaton 40 percig sütöttem). Mikor kész, picit hagyom hűlni, kettévágom, megkenem cu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű