250 g csirkemell
Ízlés szerint só, bors, fokhagyma, erős paprika vagy zöld fűszerek
A csirkemellet összekockázzuk, egy magasabb falú tálba rakjuk és hozzáadjuk a kívánt fűszereket. Sót és borst mindenképpen érdemes beletenni, de ízlés szerint paprikával, zöld fűszerekkel vagy erős paprikával bolondítható.
Az egészet botmixerrel pürésítjük és ha szép egyenletes, alufóliára rakjuk, összetekerjük, a végeit jó szorosan összetekerjük, hogy egy szép szoros és feszes rúd legyen belőle. Előmelegített sütőben 160 fokon kb. 30 percig sütjük, majd kivesszük, hagyjuk kihűlni, leszedjük az alufóliát és hidegen vékony szeletekre szeljük. A legegyszerűbb hűtő hidegen szelni. Mondanom sem kell, hogy a bolti elbújhat mellette és sokkal olcsóbb, mint egy jó minőségű csirkemell sonka.
Vízből, cukorból, ecetből levet készítek, mint az uborkasalátának. Ha a cukor nem olvad, fel, egy kicsit megmelegítem. Adok hozzá egy csipet sót, és egy nagyon pici (kb. fél késheg...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Nehéz1. Pilece belo meso iszci na trake pomesati soja sosom i kuyrijem. Meso treba da odstoji bar sat vremena u ovom,moze i duze. Ostaviti u frizider. 2. Crni luk iseci na korke d...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA joghurtot habverővel jól felverjük, hozzáadjuk a cukrot, 2 citrom kifacsart levét, 1 citrom lereszelt héját. Jól elkeverjük, műanyag dobozba tesszük, és lefagyasztjuk a mélyhűtő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű