1 dl kókusztejszín
4 evőkanál víz
2 csapott teáskanál zselatin
Eritrit összekeverve natúr kakóval
Forrósítsd fel a vizet, és keverd bele a zselatint, folyamatosan keverve hűtsd le
Amikor lehűlt, keverd a kókusztejszínbe, és add hozzá az édes kakaóport
Pudingos tálba szórj valamilyen aszalt gyümölcsöt, pl. vörös áfonyát, majd tedd a krémet hűtőbe – dermedésig
1. A lisztet a tojással, a sütőporral, a cukorral, a zsírral, a vaníliás cukorral, a fahéjjal, a kakaóval és annyi tejföllel vagy tejjel összegyúrjuk, hogy könnyen formálható legye...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt kevés cukros tejben felfuttatom, majd a kenyérsütő tartályába teszem a többi hozzávalóval együtt és alaposan kidolgoztatom. A tésztát letakarva duplájára kelesztem, ma...
Elkészítési idő: kb. 2 óra Nehézség: Nehéz1. A margarinnal 25 dkg cukrot habosra keverünk, majd egyenként a 6 tojás sárgáját hozzá keverjük, majd 30 dkg lisztet és a sütőport hozzáadjuk majd legvégén a tojások felvert habj...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz