2 bögre felaprított karfiol
2 tojás
1 evőkanál darált mandula, vagy Norbi liszt, paleo liszt
só, bors, bármilyen fűszer ízlés szerint
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra és tegyél sütőpapírt egy tepsire.
Szedj rózsáira egy fél fej karfiolt, mosd meg, és tedd egy késes aprítóba. Addig morzsold, míg rizsszerű állaga nem lesz.
Forralj fel egy lábos vizet, és mikor lobog a víz, dobd bele a karfiolt. Főzd egy percig, majd szűrd le. A morzsát tedd egy tiszta konyharuhába és nyomkodd ki belőle a felesleges vizet.
Tedd hozzá a tojást, mandulát és a fűszereket, majd formázz kis lapokat a sütőpapírra a keverékből.
Eközben a címlapon
(Vigyázz, ne legyen túl vékony, mert akkor nem tudod megfordítani)
Süsd 10 percig, majd óvatosan fordítsd meg és pirítsd még 7 percig a másik oldalát. Remek diétás kenyeret kapsz így.
Vedd ki a sütőből és hagyd kihűlni. Ha ropogósabban szereted, egy palacsintasütőben kicsit még egyesével átpiríthatod.
Tálald pirított csirkecsíkokkal, és zöldségekkel.
A langyos cukros vízben felfuttatjuk az élesztőt. A lisztet a tojással és kevés sóval egy tálba tesszük, az élesztős vizet hozzáöntjük és meggyúrjuk a tésztát. Letakarva 45 percen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLiszteket, sót, sütőport és a tejet csomómentesen elkeverem. A tojásokat szétválasztom, a sárgáját az olajat és a cukorhelyettesítőt belekeverem a tésztába. A tojások fehérjét...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűRecept: http://www.biggerbolderbaking.com/homemade-chocolate-croissants/
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent összegyúrtam és hűtőbe tettem 45 percre. Majd összegyúrtam újra és 8 részre vágtam. A részeket kisodortam kerek formára,persze volt,ami meg sem közelítette ezt a formát....
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű