15 dkg kókuszreszelék
1 dkg konjac liszt
10 dkg porrá őrölt eritrit (kókuszvirágcukor)
5 gramm sütőpor
1 kezeletlen citrom reszelt héja
10 dkg folyékony kókuszolaj
4 tojás (tojássárgája + 1 ek útifűmaghéj és 4 ek víz keveréke = tojásfehérje)
A kókuszreszeléket kávédarálóval, vagy késes aprítóval finomabb szemcséjűre őröljük. Összekeverjük a többi száraz hozzávalóval. A tojást kihabosítjuk a kókuszolajjal. Hozzáadjuk a kókuszos keveréket. A masszát szilikon madeleine formába töltjük (a forma háromnegyedéig). A formát az asztalhoz ütögetjük, hogy a massza szépen elterüljön. 175 fokra előmelegített sütöben 15-18 perc alatt megsütjük. Ez a mennyiség 20-24 darab elkészítéséhez elegendő.
A tojást a tejföllel és a porcukorral elkeverjük. Annyi lisztet adunk hozzá,hogy könnyen nyújtható tésztát kapjunk.A liszttel együtt belekeverjük a sütőport,és ízlés szerint tehet...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk, apránként adjuk hozzá a tejfölt. Rugalmas, könnyen nyújtható tésztát kell kapnunk. 4 cipóra osztjuk. 25×39 cm-es méretűre nyújtjuk,sütőpa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjéből gy csipet sóval kemény habot verünk. A cukrot hozzáadjuk, majd kanalanként a vizet is, de közben folyamatosan verjük a habot. Egy másik edényben a tojássárgájá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű