200g tápióka keményítő
-20g kókuszliszt
-20g útifű maghéj liszt
-vanília bőségesen
-fél tk szódabikarbóna
-fél tk aszkorbinsav
-1tk citromhéj
-5-8 kanál eritrit ( ízlés szerint )
-120 g szilárd kókuszzsír
-2 tojás
Csokimáz
A hozzávalókat összegyúrom, kóstolom elég édes -e ,majd sodrófával kinyújtom kb 3-5 mm vastagságúra , tetszőleg szaggatóval szaggatom .Szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe helyezem . A sütőt előmelegítem 180 fokra és kb 8 -10 percig sütöm a tésztát . Nekem sütés közben dagadt , ezért az első adagom összeért , érdemes távolságot kihagyni a tészták között
https://julcseeka.com/2016/05/16/paleo-vanilias-karika/
A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk az olajat, a rumot (kihagytam), egy csipet sót, a tejfölt, a citromlevet, majd legkisebb fokozaton a száraz hozzávalókat is...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat kicsit megolvasztottam, apránként hozzáöntöttem a habtejszínt (magas zsiradéktartalmút, pl 35%-os), a cukrot és kézi habverővel habosra kevertem. Beletettem a tojást...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A meggyet szűrőben felengedem (nyáron frisset lehet használni), a levét felfogom. (Még jobb, ha vörösboros sült meggyel készítjük!) 2. A sütőt alsó-felső állásban 170 °C-ra elő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítem a pudingot, lehűtöm, majd hozzákeverem a túrót, az apróra vágott sárgabarack befőttet. Összeturmixolom és poharakba adagolom. Majd a hűtőbe teszem, majd sárgabarack befő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű