1 kg. liszt , 25. dkg margarin , 15 dkg. zsír , 1 tk só , 4 dkg élesztő kevés tejben felfuttatva , 1 tejföl 2 tojás
A hozzávalókat összegyúrjuk majd hagyjuk kelni . Kinyújtjuk fél cm.-re és négyzeteket vágunk belőle . Szilvalekvárt rakunk a közepébe és srégen a két sarkát összecsippentjük. Tojással lekenjük és sütjük. Ha kisült porcukorral megszórjuk.
A narancs héjának az egyik felét lereszeljük, a másik felét vékony csíkokra vágjuk a díszítéshez, a húsát vágjuk apró kockákra. A tojásokat válasszuk szét, fehérjét tegyük addig...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kétféle lisztet keverőtálba szitáljuk, majd a szitában visszamaradt korpát is beleborítjuk. Ujjainkkal elmorzsoljuk a vajdarabkákat a liszttel. Hozzáadjuk a cukrot, a vaníliát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy pohár tejbe keverünk annyi capuccinóport, mintha meginni szeretnénk. Cukor ne legyen benne, ezután tányérba öntsük ki, ne pohárban legyen! A tejfölt a kristálycukorral, vaníli...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű