menu

Családireceptkönyv.hu

Dupla őzlábgomba töltve


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


8 gombakalap, 5 ek. olivaolaj, 2 kis fej vöröshagyma /salotta/ finomra vágva, 1 gerezd vágott fokhagyma, 2 tojás, 100 g zsemlemorzsa, 150 g főtt sonka, vékony csíkokra vágva, 100 g reszelt ementáli sajt, 2 ek. reszelt parmezán sajt, 2 ek. vágott zöldpetrezselyem, bors, só.

Elkészítés:


3 kanál olajon a hagymát és a fokhagymát néhány percig pároljuk, majd lehűtjük. A tojást felverjük, sózzuk, borsozzuk. A zsemlemorzsa 2/3 részét, a sonkát, a már megpárolt hagymát, és a rajt lévő olajat összekeverjük, hozzáadjuk a sajtokat, továbbá a petrezselymet. Alaposan összedolgozzuk, és a gombakalapokba töltjük. A kettesével összefordított töltött gombakalapokat sütőedényre tesszük. Megszórjuk zsemlemorzsával, meglocsoljuk olajjal, és kb. 30 perc alatt készre sütjük.

Dupla őzlábgomba töltve

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andrea
Magyaros zöldborsós tokány
Magyaros zöldborsós tokány

A felcsíkozott szalonnát zsírjára pirítjuk, a zsiradék hozzáadásával megfonnyasztjuk rajta az apróra vágott hagymát, és fehéredésig sütjük a felcsíkozott húst. Ízesítjük a fűszerek...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
ZÖLDSÉGSZÓSZOS PENNE
ZÖLDSÉGSZÓSZOS PENNE

Elkészítés: a bacont a vajon kiolvasztjuk, hozzátesszük a felaprított zöldségeket, puhára pároljuk, majd beletesszük az apróra vágott sonkát. Öt perc után hozzákeverjük a mascarpon...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Cabanossi-Couscous
Cabanossi-Couscous

1 Zwiebel fein würfeln. 150 g Cabanossi ca. 1 cm groß würfeln, in 2 El heißem Olivenöl anbraten, herausnehmen. Zwiebeln im Bratfett andünsten, 1⁄2 Tl edelsüßes Paprikapulver und 2...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Andrea
Rahmschuxen
Rahmschuxen

Die Hefe in eine Schüssel bröckeln und das Salz aufstreuen. Einige Zeit stehen lassen, die Hefe löst sich mit dem Salz auf. Hernach das lauwarme Wasser zugeben und von Hand verrü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk