8 gombakalap, 5 ek. olivaolaj, 2 kis fej vöröshagyma /salotta/ finomra vágva, 1 gerezd vágott fokhagyma, 2 tojás, 100 g zsemlemorzsa, 150 g főtt sonka, vékony csíkokra vágva, 100 g reszelt ementáli sajt, 2 ek. reszelt parmezán sajt, 2 ek. vágott zöldpetrezselyem, bors, só.
3 kanál olajon a hagymát és a fokhagymát néhány percig pároljuk, majd lehűtjük. A tojást felverjük, sózzuk, borsozzuk. A zsemlemorzsa 2/3 részét, a sonkát, a már megpárolt hagymát, és a rajt lévő olajat összekeverjük, hozzáadjuk a sajtokat, továbbá a petrezselymet. Alaposan összedolgozzuk, és a gombakalapokba töltjük. A kettesével összefordított töltött gombakalapokat sütőedényre tesszük. Megszórjuk zsemlemorzsával, meglocsoljuk olajjal, és kb. 30 perc alatt készre sütjük.
A felcsíkozott szalonnát zsírjára pirítjuk, a zsiradék hozzáadásával megfonnyasztjuk rajta az apróra vágott hagymát, és fehéredésig sütjük a felcsíkozott húst. Ízesítjük a fűszerek...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: a bacont a vajon kiolvasztjuk, hozzátesszük a felaprított zöldségeket, puhára pároljuk, majd beletesszük az apróra vágott sonkát. Öt perc után hozzákeverjük a mascarpon...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 Zwiebel fein würfeln. 150 g Cabanossi ca. 1 cm groß würfeln, in 2 El heißem Olivenöl anbraten, herausnehmen. Zwiebeln im Bratfett andünsten, 1⁄2 Tl edelsüßes Paprikapulver und 2...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézDie Hefe in eine Schüssel bröckeln und das Salz aufstreuen. Einige Zeit stehen lassen, die Hefe löst sich mit dem Salz auf. Hernach das lauwarme Wasser zugeben und von Hand verrü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű