menu

Családireceptkönyv.hu

Hordós savanyú ll.


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 liter víz, 1 kg cukor, 15 dkg nem jódos só, 6,5 dl 20% ecet, 1,5 mokkáskanál (mk) borkénpor, 3 mk szalicil, 3 mk szódabikarbóna. Ízlés szerint mustármag, koriander, egészbors, babérlevél, torma, kapor, fokhagyma, ki mit szeret.

Elkészítés:


10 literes vödörben készül. Ami van ( még ha pár szem is), megy bele uborka, paprika, hagyma, karfiol, apró dinnye, zöld paradicsom....

Hordós savanyú ll.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csalamádé (amit nem lehet elrontani)
Csalamádé (amit nem lehet elrontani)

Ez a recept 5 literes üveghez van, persze el lehet osztani kissebb üvegekbe is! Felaprítjuk a káposztát, a hagymákat, a paprikát, a zöldparadicsomot és az uborkát, alaposan összek...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vödrös savanyúság
Vödrös savanyúság

A vízbe feloldom a sót, a cukrot, beleteszem a fűszereket, a borként, a nátrium benzoátot, és máris készen áll arra, hogy bármikor hozzáadjuk a savanyításra szánt zöldségeket. Ter...

Elkészítési idő: 1 óra 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Hordós savanyú
Hordós savanyú

1. A hordóba folyamatosan tesszük a zöldségeket.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Lackó
Csemegeuborka
Csemegeuborka

Összeforraljuk és kihülés után ráöntjük az üvegbe rakott uborkára és dunsztoljuk

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk