1 közepes füstölt csülök
2 db vöröshagyma
2 db babérlevél
1 kávéskanál szemes bors
5-6 gerezd fokhagyma
póréhagyma
római kömény
vaj
A csülköt megmossuk, majd annyi vízben amennyi éppen ellepi, az egész hagymával és a fűszerekkel együtt kis lángon megfőzzük. A főzési idő a csülök súlyának kb. másfélszerese. Az elkészült csülköt nagyobb darabokra tépkedjük majd kevés vajon kakukkfűvel, egy kevés római köménnyel, póréhagymával és borssal lepirítjuk. Sót már ne használjunk, hiszen a csülök sós.
Burgonyapürével vagy tepsiben sült burgonyával tálaljuk.
A karfiolt rózsákra szedjük, sós, forrásban lévő vízben kissé átfőzzük, lecsorgatjuk, villával összetörjük. Az apróra vagdalt vöröshagymát zsiradékon megpároljuk, pirítjuk. Össze...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük, megszórjuk őrölt paprikával, felöntjük kevés leves alaplével. Közben szeletsütőben kisütjük a kiklopfolt hússzeleteket. A hag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát és fokhagymát kevés olajon megsütöm. A húshoz hozzá adom a felvert tojást fokhagymát, hagymát petrezselymet izésítem sóval borssal.További lépések, ahogy a fotón is látsz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az oldalast feldaraboljuk, eközben a felaprózott hagymát a zsírban megpirítjuk. 2. Beleszórjuk a pirospaprikát, majd hozzáadjuk a húst. sózzuk, és amikor már majdnem teljese...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű