1 kg csirkemell
2 kanál liszt
kis kanál piros paprika
majoranna
bors
só
2 gerezd fokhagyma
őrölt kömény
15 dkg füstölt sajt
póréhagyma
2 dl tejföl
vaj
A csirkemellet feldaraboljuk. A lisztet a fűszerekkel, és a zúzott fokhagymával összekeverjük, és beleforgatjuk a húsokat. Egy kivajazott tepsibe fektetjük a csirkét, és a megmaradt fűszeres lisztet a tetejére szórjuk. Rárakjuk a felkarikázott póréhagymát, és megszórjuk reszelt sajttal, majd a végén olajjal elkevert tejfölt öntünk a tetejére. Letakarjuk alufóliával, és előmelegített sütőben 180 fokon kb. 50 percig sütjük, a végén vegyük le az alufóliát. Vegyes párolt zöldséggel tálaljuk.
A hagymát apróra vágom, olajon megpárolom, majd hozzáadom a gombát, borsót, paradicsomkonzervet, paradicsompürét, olívabogyót, az összezúzott fokhagymát és a fűszereket. Ezt a ragu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát megtisztítom, és fél karikákra vágom. Kevés olajra dobom, picit megsózom, hogy könnyebben párolódjon. Rádobom a májat, átforgatom és hagyom kicsit pirulni. A májnak nag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket lebőrözzük, 2-3 cm-es hasábokra vágjuk és lisztben megforgatjuk. A vöröshagymát és a fokhagymát megtisztítjuk és finomra vágjuk. 1 dl olajon átpirítjuk a csirkemel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítjük a PÁCOT -Összekeverjük a mustár+ majonéz +zúzott fokhagyma +olaj+ méz+ só+ bors -Jól elkeverjük -csirkemelleket enyhén kiverjük, és a páccal lekenjük -egy edényben...
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: Könnyű