Teljesen egyedi ötlet alapján készült, konkrét recept nincs hozzá, így csak egyszerűen leírom, hogyan készítettem.
A trappista sajtot kb. 5 * 5 cm-es kockákra vágtam ( vagy kb. akkorára mint a szalonna csíkunk szélessége ) és olyan vastagságúra amilyenre a sima rántott sajtot szoktam.
Minden sajt kockához egy szalonna szeletet használtam fel. A szalonna szeletet középen elfeleztem és a sajt kockát mindkét oldaláról a két fél szalonna csíkkal befedtem.
A szokásos módon bepaníroztam, a széleket jól benyomkodtam, nehogy a sajt kifolyjon. A biztonság kedvéért duplán paníroztam.
Nagyon finom, pikáns ízt adott neki a szalonna. Ajánlom mindenkinek ezt az újdonságot, aki szereti a rántott sajtot!
epret megtisztítottam többször átmostam majd feldaraboltam.. Edénybe tettem 1/2 dl vízzel és 20' főztem azután botmixer segítségével leturmixoltam.(jól összeturmixolva szebb, de h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű+ 1 Uborka
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűGyúrjuk össze a hozzávalókat, majd két zsírpapír közt nyújtsuk ki. A zsírpapírral együtt tegyük egy tepsibe a kinyújtott masszát. Vágjunk belőle nagy téglalap alakot (ezt hagyjuk...
Elkészítési idő: 12 perc Nehézség: Könnyű