menu

Családireceptkönyv.hu

Zserbó bon bon


Írta:

Elk. idő: 40 perc
Adag: 6 adag
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


50 dkg darált keksz
25 dkg darált dió
25 dkg baracklekvár

Elkészítés:


Annyi baracklé, hogy jó lágy tésztát kapjunk.
A tésztát darált dión kinyújtani, felkockázni vagy golyócskákat formázni, majd csokiba mártani.

Zserbó bon bon

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Tejszínes eperhab
Tejszínes eperhab

A tejszínt a porcukorral kemény habbá vajk, majd lazán hozzákeverjük a pépé zúzott eper felét. Jól lehűtve, a maradék eperrel díszítve tálaljuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
** Kárpátok szelet, isteni finom és egyszerű krémes
** Kárpátok szelet, isteni finom és egyszerű krémes

Tészta: Egy nagyobb lábasba tesszük a vizet és a vajat. Lassú tűzön elkezdjük melegíteni. Amikor a vaj elolvadt a forró vízben, apránként belekeverjük a sütőporos, sózott lisztet...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Márványos kuglóf
Márványos kuglóf

Elkészitése. a vajat a 160gr. cukorral, vaniliaval és a rummal kikeverjük habosra, hagyjuk a gépet tovabb menni. Szétvalasztjuk a tojasokat és egyenként a sargajat is hozzaadjuk....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Pudingos csavart
Pudingos csavart

Az élesztót cukros tejben futtatjuk. A vajat összedolgozzuk a lisztel,sóval ,tojással,cukorral és az élesztővel. Egy könnyű, nem ragacsos tésztát kell kapnunk. Kelesztjük kb 1 órát...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk