datolya
vékonyra szelt kolozsvári
220C-on kb. 25'
A szalonnát és a lehártyázott húst kb. 2 cm-es kockákra vágjuk. Serpenyőben, kevés olajon zsírjára sütjük a szalonnát, a pörcöt kiszedjük. A visszamaradt zsiradékon fehéredésig pir...
Elkészítési idő:Átszitáljuk a porcukrot és felét egy tálba tesszük, mélyedést készítünk bele.A vízben elkeverjük a zselatint, majd felmelegítjük. Beletesszük a mézet és a margarint, majd mindhárma...
Elkészítési idő:1 kg burgonyát héjában megfőztem. Megtisztítottam és összetörtem. Hagytam langyosra hűlni, majd adtam hozzá 20 dkg lisztet, 10 dkg vajat, 2 db tojást, 1 evőkanál sót. Lisztezett...
Elkészítési idő:liszt + krumpli + só +vízben felfuttatott élesztő (kicsi cukorral)
Elkészítési idő: