- kb. 3-4 fej vöröshagyma
- 1 fej fokhagyma
- 3 doboz paradicsompüré (500 ml/db)
- 1,5 liter húsleves lé (vagy 3 db húsleveskocka+ víz)
- bazsalikom
- majoranna
- oregánó
- levestészta
- borsó
- virsli
- kelbimbó
- trappista sajt
Gabó dolga :)
A hozzávalókat közepes nagyságúra vágjuk, nagy fazékba tesszük, és annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. Sóval, borssal, curryvel ízesítjük. 10 percig hirtelen forraljuk, majd csö...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A burgonyát megtisztítjuk, kis kockákra vágjuk, ezután 1,2 liter sós vízben a zellerlevéllel és a megtisztított, de egészben hagyott hagymával puhára főzzük. 2. A szalonnát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zellert megpucolod, felkockázod, egy tálban az olívaolajjal meglocsolod, sózod, borsozod és addig forgatod benne a kockákat, amíg jól befedi az olaj. Az előmelegített sütőben 170...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűOlajon megpirítom a bacont és a zöldségeket. Hozzáadom a sárgaborsót, kevergetem. Közben megszórom liszttel és paprikával, ízesítem sóval, borssal, fokhagymával. Felöntöm vízzel, v...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Közepes