- kb. 3-4 fej vöröshagyma
- 1 fej fokhagyma
- 3 doboz paradicsompüré (500 ml/db)
- 1,5 liter húsleves lé (vagy 3 db húsleveskocka+ víz)
- bazsalikom
- majoranna
- oregánó
- levestészta
- borsó
- virsli
- kelbimbó
- trappista sajt
Gabó dolga :)
A húst jéghideg vízben feltesszük főni. Fokhagymával, hagymával, borssal ízesítjük. Amikor a leves felforrt, leszedjük a tetejéről a habot. Ekkor kerülnek bele a zöldségek. Amikor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagmát felcsíkozzuk, a margainom medinszteljük, majd beletesszük a paradicsom pürêt, jól elkavarjuk. Felöntjük a csontlével, megsózzuk, beletesszük a csíkokta vágott uborkát, kap...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy lábosban kevés olajon a karikára vágott hagymát aranyszínűre sütöm, majd kiszedem, félreteszem. A maradék olajon megpirítom a felkockázott hagymát, felöntöm a sörrel, felforral...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézÖsszedarabolom, megmosom a zldbabot. Sós vízben felteszem főni. Mikor megfőtt tejfölös rántást készítek rá.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű