- kb. 3-4 fej vöröshagyma
- 1 fej fokhagyma
- 3 doboz paradicsompüré (500 ml/db)
- 1,5 liter húsleves lé (vagy 3 db húsleveskocka+ víz)
- bazsalikom
- majoranna
- oregánó
- levestészta
- borsó
- virsli
- kelbimbó
- trappista sajt
Gabó dolga :)
Ha csontlevet használunk, legelőször a csontot tesszük fel körülbelül 1 liter vízben. A fejtett babot megmossuk és körülbelül 3/4 liter vízben feltesszük főni. A babbal...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA savanyú káposztát mossuk át a só miatt. Egy lábasba helyezzük a káposztát, a hagymát, a fűszereket, a húslevest és a vizet. Jól összefőzzük, amíg a káposzta meg nem puhul, ez kb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymat finomra vagjuk, a repat felkockazzuk, a kaliforniai paprikat is nagyobb darabkakra vagjuk, A fokhagymat finomra vagjuk. A spenotleveleket ngyobb darabokra tepjuk , a m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymákat és a répákat megtisztítjuk, feldaraboljuk. Elkészítjük az alaplevet. Az olajat felmelegítjük, rádobjuk a hagymát és a répát, kis lángon pár percig, kevergetés mel...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű