- zöld pesztó
- feta sajt
- csirkemell
- vöröshagyma
- rizs
Az alaposan megtisztított csirkemellet kb. 1cm széles és 3-4 cm hosszú csíkokra vágjuk. Kicsit hagyjuk lecsöpögni, meghintjük sóval, borssal és jól összeforgatjuk. A masszához a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombról a bőrt lehúzzuk. A joghurtos mártást és a corn flakes-t előkészítjük: a fokhagymát a joghurtba keverjük, a pelyhet összetörjük. A besózott combokat előbb a mártá...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA barna rizst megmosom, megfőzöm, félreteszem. Közben egy serpenyőben az apró kockákra vágott csirkemellet sóval, borssal és egy kis házi készítésű, extra minőségű bazsalikom pest...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hús darabokat megpucolom, konyha készre mosom folyó víz alatt, és sorjában rárakom a fűszereket, az olajat a mustárt, és jól összeforgatom ezzel a páccal, lehetőleg legalább egy...
Elkészítési idő: 30-perc Nehézség: Könnyű