6 tojásos piskóta
Krém:
250 g mascarpone sajt
25 dkg gyümölcs ledarálva
250ml habtejszin felverve egy kis habfixàló porral és 2 kk zselatin
Hozzávalókat csak összekeverem es toltom a 3 lapra vagott tortámat. Szív alakú tálban sütöttem. A külső felületét is ezzel a krémmel borítottam nem pedig vajkrémmel ahogy az lenni szokott. Fondanttal burkoljuk.
A torta készítését megelőző este a mazsolát a rumba áztatjuk. Másnap kihabosítjuk a vajat, hozzákeverjük az áttört gesztenyét és a mazsolát a rummal együtt. A tortaformába rakunk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA piskótát megcsináljuk. A tejből a lisztből sűrű pépet főzünk majd lehúzzuk a tűzről és hagyjuk kihűlni. A margarint habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral és a kih...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojássárgájákat kikeverjük a cukor felével (75 g). A tojásfehérjéket pedig kemény habbá verjük a másik felével. A vajat folyékony állagúvá melegítjük. A sütőport elkeverjük a má...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszmorzsát egy tálban jól összekeverjük a folyósra olvasztott vajjal és 2 evőkanál nutellával. A keveréket beledöngöljük (pl. egy pohár talpával) egy kivajazott to...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű