25 dkg kristály cukrot megpirítok /karamelizálok/, mikor szép barnás a színe felöntöm kb 2 dcl vízzel és hagyom lassan forrni, addig kevergetem míg a karamell elolvad. Hagyom elfor...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tejet a vajjal egy tálban felforraljuk. Ha a tej felforrt, akkor elzárjuk alatta a lángot, és a sóval, borssal elkevert lisztet hozzáadjuk. Gyors mozdulatokkal addig kavarjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet és a porcukrot beleszitálom egy tálba, majd hozzáadom a görög joghurtot. Alaposan összekeverem. Több részletben óvatos mozdulatokkal hozzádolgozom a habbá vert tojásfehé...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűKrém:2cs.csokoládépuding 5dl tejben megfőzve melegen hozzáadunk 3cl rumaromát és simára keverjük 25dkg porcukor 25dkg rámamargarin habosra keverve, ha kihült a puding,a két kréme...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: Közepes