1 tojás
70 g zabpehelyliszt
50 g darált mák
1 tk sütőpor
édesítő
150g joghurt
1 ek olvasztott kókuszolaj
pár csepp vanília aroma
1 alma (héj nélkül reszelve)
A lisztet, mákot, édesítőt, sütőport összekeverjük. A tojást, joghurtot, olajat, aromát kézi habverővel elkeverjük, beleöntjük a lisztes-mákos keveréket, végül a reszelt almát. Formába öntjük és előmelegített sütőben megsütjük.
Semina bejegyzése: Xylitet szórtam meg agave szirupot.. Nem mértem, kóstoltam
1. A precízen kimért liszteket (kakaós piskóta esetén a kakaót is) és a sütőport keverd össze egy tálban. Egy másik tálban verd fel szétválasztás nélkül a tojásokat a robotgép erős...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást a porcukorral 2-3 perc alatt simára keverjük, majd az olvasztott, de nem forró vajjal tovább dolgozzuk. Az apróra vágott csokit, a mogyorót és az aszalt gyümölcsöt meg a m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: a darált kekszet a kávéval vagy kakaóval, a 3 kanál cukorral, összedolgozzuk (mint a keksztekercshez) A pudinghoz való 3 dl. tejből 1 dl. elveszünk, ebbe beletördeljük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 170 C-ra előmelegítjük. Kivajazunk egy 20 x 25 cm-es kb 5 cm magas peremű tepsit. 4 rétegben helyezzünk az aljára réteslapot úgy, hogy mindegyiket lekenjük az olvasztott...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű