1 banán
2ek zöldbanán liszt
1/2 tk konjac liszt
1csipet só, stevia (nekem tilos ugyh.egy nagyon pici mézzel helyettesítettem)
Kókuszzsír a sütéshez
Szósz: 1tk karobpor, csipet konjac liszt, annyi víz amennyivel csokoladeontet állagú lesz.
A bodzavirágot alaposan mossuk meg, csepegtessük le, majd csipkedjük le a szárról. A tojást keverjük össze a vaníliás cukorral, és egy csipet sóval, majd keverjük hozzá a tejsz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFentiekből puha tésztát gyúrunk. Kétfelé osztjuk, lisztezett deszkán kinyújtjuk, és zsírozott tepsibe terítjük. Erre bőven fejtett meggyet (vagy reszelt almát) szórunk. A tészta má...
Elkészítési idő: 45 Nehézség: KönnyűAz almát vékonyan meghámozzuk, sajtreszelőn lereszeljük. A lisztet a sütőporral, fahéjjal, sóval összekeverjük, hozzáadjuk a nem kinyomkodott almát és a tojást, majd keverőgéppel g...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűA megpuhított vajat elmorzsoljuk a szódabikarbónával elkevert liszttel, hozzáadjuk a tojásokat, a cukrot és a tejföld, hogy jól dolgozható tésztát kapjunk. Három részre osztjuk, ci...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű