A recept: 4 tojásból készítettem piskótát, 1 ek. kakaóval, kókuszliszttel, porcukor helyettesítővel. A krém pedig darált kókuszpehely, vaníliás zabpudingpor, édesítő (mennyiségeket nem tudok, én szemre sütök) - ebből főztem kókusztejjel sűrű pudingot, majd mikor kihűlt hozzákevertem egy evőkanálnyi kókuszzsírt. A krém viszonylag lágy maradt, végig rajta volt a tortaformán a keret, mert lemászott volna. Kb 15 dkg kikevert vajjal szilárd krém lehetett volna belőle, de nekünk így is jó volt
A tojássátgákat 40 g cukorral habosra keverjuk. A maradék cukorral, sóval kemény habbá verjük a tojásfehérjéket. A kikevert tojássárgákba laza mozdulatokkal alulról felfelé hozzá...
Elkészítési idő: 1,5 óraszétválasszuk a tojásokat, majd felverjük külön a fehérjét, külön a sárgáját, adunk hozzá szárazanyagokat, majd a robotgép táljába folyatjuk a sárgás masszát és még egy picit verjü...
Elkészítési idő:Elkészítem a piskótát.Előmelegítem a sütőt 200 C°-ra. Szétválasztom a tojásokat.A sárgáját habosra kikeverem a vaniliás cukorral,a cukorral.A lisztet összekeverem a sütőporral.Hoz...
Elkészítési idő: kb 1,5 óra