A recept: 4 tojásból készítettem piskótát, 1 ek. kakaóval, kókuszliszttel, porcukor helyettesítővel. A krém pedig darált kókuszpehely, vaníliás zabpudingpor, édesítő (mennyiségeket nem tudok, én szemre sütök) - ebből főztem kókusztejjel sűrű pudingot, majd mikor kihűlt hozzákevertem egy evőkanálnyi kókuszzsírt. A krém viszonylag lágy maradt, végig rajta volt a tortaformán a keret, mert lemászott volna. Kb 15 dkg kikevert vajjal szilárd krém lehetett volna belőle, de nekünk így is jó volt
A totut a kókuszkrémmel és az édesítő anyaggal turmixgépben, vagy késes darálóban sima krémmé dolgozzuk. Hozzáadjuk a tojásokat, az olajat, a citrom héját és levét. Egyneművé dolgo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszesen 3 db tésztalapra lesz szükségünk, ezért a tészta hozzávalóit „harmadoljuk”, és egyenként elkészítjük őket: 5 tojásfehérjét csipet sóval elkezdjük habbá verni. Hozzáadunk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt melegítsük elő 160 fokra. A csokoládét, ghít, xylitet vízgőz felett olvasszuk meg. Kicsit hagyjuk hűlni, majd egyesével keverjük bele a tojásokat, végül forgassuk bele az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSütőpapírkorongot vágok a tortaforma aljába. Összekeverem a darált kekszet a vajjal és a forma aljába nyomkodom, hűtőbe teszem. Kis lábosban elvegyítem a zselatint a citromlével,...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű