A recept: 4 tojásból készítettem piskótát, 1 ek. kakaóval, kókuszliszttel, porcukor helyettesítővel. A krém pedig darált kókuszpehely, vaníliás zabpudingpor, édesítő (mennyiségeket nem tudok, én szemre sütök) - ebből főztem kókusztejjel sűrű pudingot, majd mikor kihűlt hozzákevertem egy evőkanálnyi kókuszzsírt. A krém viszonylag lágy maradt, végig rajta volt a tortaformán a keret, mert lemászott volna. Kb 15 dkg kikevert vajjal szilárd krém lehetett volna belőle, de nekünk így is jó volt
A darált mogyorót a szódabikarbónával és az eritrittel elkeverjük. Gőz fölött felolvasztjuk a csokit, majd mikor éppen elolvad, de még nem forr (!) akkor a száraz alapanyagokhoz cs...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA tejszínt felverjük majd mindent egyszerre belekeverünk alacsony fokozaton. A piskótára kicsi tejszínes krémmel elsimítjuk majd habzsákból kis kerítést készítünk, a tölteléknek. E...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KözepesA vajat a porcukorral habosra keverjük, majd néhány gyors mozdulattal belekeverjük a tojássárgáját és az olvasztott csokoládét. A tojásfehérjéből és a kristálycukorból nem túl kem...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA lenmagot egy kis pohárba rakjuk és felengedjük annyi vízzel, ami ellepi. Néhány órán keresztül állni hagyjuk, majd ha már kocsonyás állagú lett a pohár tartalma, akkor leturmixol...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű