lívaolajon gyöngyhagymát pirítunk. Rá megy a kockára vágott csirkemell. Ezt fehérborban pároljuk. Adunk hozzá "rusztikusra" vágott paprikát (tricolor). Himalája sóval, színes borssal, curryvel és egy pici vegetával fűszerezzük a végén rizstejszínnel sűrítjük. Jó étvágyat hozzá!
A májat leöblítjük, lecsepegtetjük, eltávolítjuk az inakat és a hártyákat. A hagymákat és a fokhagymát megtisztítjuk, a nagyobbik hagymát vékony karikákra, a közepeset vastagabb ge...
Elkészítési idő:A húsokat tejben áztatjuk 2-3 órán át. A tojást felverjük ha szükségesnek tűnik egy kevés tejet is adhatunk hozzá, a lisztbe keverjük a fűszereket és a megszokott módon panírozzuk...
Elkészítési idő: 1 óraA csirkemellet megmossuk, hagyjuk lecsepegni. Forró olajban mindegyik oldalát 5 percig elősütjük. A paradicsomokat kettévágjuk, a bazsalikomot megmossuk, fekaprítjuk. A tejszínt...
Elkészítési idő: