lívaolajon gyöngyhagymát pirítunk. Rá megy a kockára vágott csirkemell. Ezt fehérborban pároljuk. Adunk hozzá "rusztikusra" vágott paprikát (tricolor). Himalája sóval, színes borssal, curryvel és egy pici vegetával fűszerezzük a végén rizstejszínnel sűrítjük. Jó étvágyat hozzá!
A húst felcsíkoztam,sóztam,borsoztam. A bacont zsírjára pirítottam,majd hozzáadtam a chillit .Egyet -kettőt kevertem rajta majd hozzáadtam a szálasra vágott hagymát . Azzal is sü...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A húst több szeletre osztjuk és kiklopfoljuk. 2. Átkenjük fűszerekkel, majd a gombát leszűrjük és elosztjuk a hússzeletek közepén. 3. Szorosan feltekerjük mindegyiket, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTegyük egy serpenyőbe a vajat, olvasszuk fel majd pirítsuk meg benne a csirkemájat. Közben szeleteljük fel a bacont, a gombát és a hagymát. Amikor a máj kissé megpirult adjuk hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkehúst csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és 1 ek zsíron megpirítjuk, majd félre tesszük. A maradék zsíron megdinszteljük a kockára vágott vöröshagymát és az áttört fokhagy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű