4 db tojás
4 evőkanál langyos víz
kb. 4-5 evőkanál kókuszliszt
1 csipet só
3 teáskanál nyírfacukor, vagy eritrit, természetes cukornak használt szirupokat is - pl. rizs, tápióka, agave
késhegynyi szódabikarbóna
1 evőkanál olívaolaj a kisütése
Edina megjegyzése: Kokuszlisztet négy kanállal tettem. Szerintem enyémben több víz volt mint négy kanál...de majd azt úgyis látod, hogy milyen az állaga...
Az almákat meghámozzuk, kicsire felkockázzuk, a cukorral, fahéjjal és a citromhéjjal együtt feltesszük főni kb. 10 percig, majd kihűtjük. A leveles tésztát kiolvasztjuk, k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSűrű állagú masszát kell kapnunk. Sütőpapírral bélelt 22-31 cm-es tepsibe öntjük, megszórjuk 2 evőkanál fahéjjal, szorosan egymás mellé rátesszük a szilvákat. Előmelegített sütőb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszegyúrjuk a tészta hozzávalóit és közepes méretű tepsi hátán, 180 °C-on, körülbelül 8-10 perc alatt megsütjük a lapokat. Négy lapot sütünk. A krémhez a sűrített tejet folyamatos...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA diót ledaráljuk. A lisztben elkeverjük a porcukrot, a darált diót és a sütőport, belemorzsoljuk a vajat, majd egy tojással gyorsan összegyúrjuk a tésztát. Folpackba csomagolva...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű