2 ek olivaolaj
1 nagy fej hagyma
darált hús
himalája só
bors
majoránna
padlizsán
paradicsom
sajt
édesburgonya
2 evőkanál olívaolajon üvegesre pároltam egy nagy fej hagymát, hozzáadtam a darált húst, himalája sót, borsot, majoránnát. Megfőztem, s csak ezután töltöttem meg vele a padlizsánt. Paradicsommal és sajttal megspékelve sütöttem még egy kicsit.
A sütőt előmelegítjük 200 C-ra. Egy sütőtálat vékonyan kivajazunk. A zöldségeket megtisztítjuk és összedaraboljuk. A könnyebben megsülő zöldségeket vastagabb, a keményebbeket véko...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA burgonyát mosd meg, hámozd meg és egy kaparóval vagy kiskanállal vájd ki a belsejét. Párold 2-3 percig, hogy félpuha legyen. A hagymát a hússal együtt ledaráljuk és fűszerezzük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítjük a kovászt – az élesztőt, cukrot és langyos vizet elkeverjük, félretesszük és megvárjuk, míg felfut. A lisztet, olívaolajat, sót és kovászt sima állagú tésztává gyúrjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű