2 ek olivaolaj
1 nagy fej hagyma
darált hús
himalája só
bors
majoránna
padlizsán
paradicsom
sajt
édesburgonya
2 evőkanál olívaolajon üvegesre pároltam egy nagy fej hagymát, hozzáadtam a darált húst, himalája sót, borsot, majoránnát. Megfőztem, s csak ezután töltöttem meg vele a padlizsánt. Paradicsommal és sajttal megspékelve sütöttem még egy kicsit.
1. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra 2. Tedd a tojást, a fűszereket egy nagy tálba és jól kever össze. Tedd bele a felcsíkozott cukkinit. 3. Tedd ezt az egyveleget egy sütőpapírral...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA körethez a burgonyát kefével nagyon alaposan megmosta, szárazra törölte. A fokhagymát megtisztította, a gerezdeket vékony szeletekre vágta. A kakukkfüvet és petrezselyemzöldet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA spárgát megmossuk, még ha zsenge, akkor is meghámozzuk, s enyhén sós vízben egy kicsit megfőzzük. Ha kihűlt, ötösével összefogjuk és begöngyöljük a sajtba, baconba. Egy tűzálló t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű