Családireceptkönyv.hu

Padlizsán darált husival és édesburgonyával by Salla


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 ek olivaolaj
1 nagy fej hagyma
darált hús
himalája só
bors
majoránna
padlizsán
paradicsom
sajt
édesburgonya

Elkészítés:


2 evőkanál olívaolajon üvegesre pároltam egy nagy fej hagymát, hozzáadtam a darált húst, himalája sót, borsot, majoránnát. Megfőztem, s csak ezután töltöttem meg vele a padlizsánt. Paradicsommal és sajttal megspékelve sütöttem még egy kicsit.

Padlizsán darált husival és édesburgonyával by Salla

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Piedone hagymás babja
Piedone hagymás babja

A kis kockákra vágott szalonna zsírját kiolvasztjuk, és az ujjnyi szeletekre vágott tarja mindkét oldalát megpirítjuk rajta. Sózzuk, borsozzuk, majd kis vizet aláöntve, az elpárolg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: László
Paprikás krumpli nokedlivel
Paprikás krumpli nokedlivel

A szalonnát kis zsíron megpirítom, majd hozzá adom a hagymát. Ha a hagyma megpárolódott, őrölt piros paprikával megszórom, majd hozzá adom a lecsót, a kolbászt, a füstlit, vala...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csőben sült brokkoli
Csőben sült brokkoli

Főzzük meg a brokkolit és a gombát, tegyünk a vízbe egy kevés sót. Öt perc főzés után szedjük ki a brokkolit, a gombát pedig 7 percig főzzük. Vigyázzunk, hogy a brokkoli ne főjö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk