2 ek olivaolaj
1 nagy fej hagyma
darált hús
himalája só
bors
majoránna
padlizsán
paradicsom
sajt
édesburgonya
2 evőkanál olívaolajon üvegesre pároltam egy nagy fej hagymát, hozzáadtam a darált húst, himalája sót, borsot, majoránnát. Megfőztem, s csak ezután töltöttem meg vele a padlizsánt. Paradicsommal és sajttal megspékelve sütöttem még egy kicsit.
A tasakos rizst megfőzöm. Közben egy kanál vajon megpárolom a zöldségkeveréket, két kanál olajon párolt hagymán pedig elkészítem a darált húst. A húst fűszerezem egy fél csomag mex...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat villával felverjük, hozzákeverjük a tejet, a vaníliás cukrot és a fűszereket. A tejes masszában alaposan megforgatjuk a kenyérszeleteket, majd kevés vajban mindkét olda...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelteszünk 2 bögre vizet főni, amikor forr, beleöntjük a kuszkuszt, sózzuk és addig főzzük, amíg a vizet felszívja. Eközben az olajat felhevítjük egy nagyobb lábasban, és a sózott...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű1 A csirkecombot megmosom megtisztítom. 2 A lisztet összekeverem a fűszerekkel, a sóval és a zúzott fokhagymával. 3 Egy közepes tűzálló tálat kikenek vajjal, a csirkecombokat meg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű