2 ek olivaolaj
1 nagy fej hagyma
darált hús
himalája só
bors
majoránna
padlizsán
paradicsom
sajt
édesburgonya
2 evőkanál olívaolajon üvegesre pároltam egy nagy fej hagymát, hozzáadtam a darált húst, himalája sót, borsot, majoránnát. Megfőztem, s csak ezután töltöttem meg vele a padlizsánt. Paradicsommal és sajttal megspékelve sütöttem még egy kicsit.
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, kicsit állni hagyjuk. Ezután lisztben megforgatjuk, mindkét oldalát elősütjük. Egy nagy tálba fektetjük őket és ráhalmozzuk a gomba töltelék...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA spárgákat a síp alatt megtisztítjuk, a végét ami fás lehet, levágjuk. Hármasával összefogjuk és begöngyöljük a sajtba, baconbe.l Az utolsó hajtást megtűzzük fogpiszkálóval, hogy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kockákra vágott vöröshagymát zsíron megfonnyasztottam, lehúztam a tűzről beleszórtam a pirospaprikát, visszatettem a tűzre-majd beletettem a húst, a fokhagymát, ízesítettem és eg...
Elkészítési idő: 1,10 óra Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk, kevés olajon üvegesre pároljuk.Hozzáadjuk a darált húst, amikor a hús szinte mindenhol fehér, teszünk hozzá sót, borsot, pici őrölt pirospaprikát.Felöntjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű